Cu siguranta iti doresti un corp de invidiat , in cel mai scurt timp posibil si fara prea mult efort. Fie ca esti o persoana silfida care merge regulat la sala visand la o silueta sculptata sau ,pur si simplu, o faci pentru a scapa de kilogramele in plus care iti dau batai de cap, tot acest efort depus in sala de fitness se dovedeste a fi prea putin eficient pentru a arata asa cum iti doresti cand vine vorba despre celulita. Stim cu totii ca celulita odata instalata sub piele se incapataneaza sa ramana in anumite zone ale corpului.

IMG_0188retSR

Marturisesc ca si eu m-am confruntat cu aceasta problema de-a lungul timpului , fara prea multe sanse de reusita , ca ulterior sa descopar aparatul-minune , la Boudoir Studio , ce promite sa sculpteze silueta dupa doar cateva sedinte. LPG cellu M6 este un aparat non-invaziv avand atat functii pentru fata cat si pentru corp. Probabil te intrebi la ce ajuta si care vor fi rezultatele pe care le vei obtine in cazul in care iti doresti sa-l testezi , ei bine , acesta este eficient sub aspectul remodelarii si al fermitatii, dar ajuta si la slabire , eliminand permanent grasimea rezistenta la dieta si efort fizic din zonele cu probleme. Masajele anticelulitice LPG combinate cu o dieta echilibrata si sport iti vor oferi rezultatele la care visezi , cat ai clipi.

.

IMG_0219retSR

Ce trebuie sa stii ?

 

La prima sedinta se face o scurta schema de tratament , in functie de problemele fiecareia , dupa care se realizeaza masajul anticelulitic pret de maxim 35 de minute , timp in care nu vei simti niciun fel de durere ci doar o senzatie de disconfort pe unele zone mai sensibile ale corpului. Pentru aceste sedinte este necesar un costum special ce poate fi achizitionat , tot de la Boudoir Studio , odata cu inceperea tratamentului .

Care este pretul unei sedinte?

 

Pretul unei sedinte : 160 lei

Numarul de sedinte se stabileste impreuna cu specialistul , in functie de nevoile tale. Mai mult , in luna noiembrie , la pachetele de minim 8 sedinte fata sau corp beneficiezi de o reducere de 50%. Eu mi-am achizitionat pachetul de 8 sedinte , tu ce mai astepti ?

IMG_0208retSR

IMG_0199retSR

 

 

IMG_0235retSR

 

 

IMG_0262retSR

 

 

IMG_0284retSR

 

 

IMG_0328ret1SR

 

 

 

IMG_0347retSR

 

 

IMG_0335retSR

 

 

IMG_0378retSR

 

 

IMG_0390ret-2SR

 

 

IMG_0398retSR

 

Until the next time , don’t forget to be fabulous ,

XoXo ,

Step Into My Heels Team

Photo & Edit : Andrei Breier 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Add yours

Leave a Comment